Love and Peace :D

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

....Vplyv rodičov na detí...

Kde bolo, tam bolo. Bolo raz jedno dievčatko...

  Kde bolo tam bolo, bolo raz jedno dievčatko, toto dievčatko bolo ryšavé, pehaté, uzavreté a osamelé..

Žilo s oteckom, totiž maminka zomrela na rakovinu.. Volalo sa Erika. Erika mala  denník, do ktorého si písala svoje pocity smútku a osamelosti..
Cítila sa škaredá, zlá, bezvýznamná a neatraktívna otec sa o ňu ani nestaral....prečítajme si úryvok z jej denníku, do toho denníku začala písať v 8 - ich rokoch.

,, milý denníček, cítim sa zle, tatinko má stále iné ženy, raz blondínku, potom brunetku, všetky sú ku mne hnusné, večer ťažko zaspávam, tie hlasné výkriky zo spálne ma nenechajú spať, a ráno tato je nahý aj tie sú nahé...neviem čo sa tu deje, tie videokazety a časopisy u otca, ja to nechápem, chýba mi maminka, ona sa so mnou zaoberala, starala sa o mňa, česala mi vlasy, čítala mi rozprávky, piekla mi koláčiky, tak ju ľúbim, maminka prečo si mi odišla ??? "

Roky rýchlo ubehli, v dome sa nič nezmenilo, ženy prišli a odišli, výkriky boli čoraz hlasnejšie a silnejšie.
Z Eriky sa zrazu stala 14 - ročná puberťáčka, denník  ešte mala  stále,  písala si sem svoje nové zážitky....

,, ach ten sex s Robom bol úžasný, ešte že ma spravil, keby nie, tak  by som ho vysmiala, ale nemôžem ho porovnávať s Kajom, totiž on je najlepší, ešte dobre, že je starší je viac atraktívny, aj tabletky sa mi minuli, otec by mi mohol dať peniaze, ak sa o mňa nestará, tak aspoň nech ma finančne podporuje"

Tak z Eriky sa stalo to, čo sa mohlo z jej prostredia očakávať, puberťáčka, ktorá hľadá lásku v bezcitnom sexe a v peniazoch. Pozerá porno, vyspáva sa s každým, nevie sa ovládať v spoločnosti, je temperamentná, má zlý prospech v škole a je sama na celom svete......
Nikto ju z lásky nepobozká, nepohladká, nepochváli a nemotivuje.....
Ako potom z tejto dievčiny vyrastie žena??? To závisí od nej, a od sklamaní zo života, ktoré ju naučia správne žiť, ľúbiť a milovať sa.. Dúfam......

Tak to bol príbeh, ktorý je v našej realite, veľmi pravidelný, naše dievčatá začnú sex príliš mlado, v puberte.. Ešte nie sú vyvinuté, psychicky sú ešte zaostalé, prevládajú ich rôzne pocity, chcú sa uvoľniť, chcú byť stredobodom pozornosti, dostanú sa do zlého prostredia, alebo vyrastajú v nesprávnom rodinnom prostredí..
Dospelí, by mali byť v blízkosti, mali by pomôcť, vysvetliť,  a nikdy nezabudnúť, že sú príkladom pre svoje deti....


Príhody zo života | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014